Selecteer een pagina

Mijn diensten

interim management

Interim management

Praktische BTW zaken blijven liggen door tijdgebrek of het ontbreken van specifieke btw kennis? Als een ervaren, in-house Indirect Tax specialist kan ik jouw bedrijf assisteren met dagelijks BTW management werkzaamheden, uitvoeren van een specifiek project of als vervanging tijdens verlof of ziekte. Ik neem de rol van interim BTW specialist op mij, om uw bedrijf door de technische en complexe wereld van BTW te loodsen.

Ik ben een ervaren btw specialist en kan uw bedrijf assistereren met alle btw-gerelateerde vraagstukken, variërend van supply chain-optimalisatie tot het beheren van btw-audits. En van het voorbereiden en indienen van btw-aangiften tot het implementeren en begrijpen van de wijzigingen in de btw-regelgeving.

erp systemen

BTW ERP integriteit/analyse

Ik assisteer bedrijven bij de integratie van transacties in uw ERP-systeem door middel van BTW-ERP-analyse:

Het inventariseren van de transactiestromen binnen uw bedrijf en of deze correct zijn verwerkt in de aangiften, het checken van facturen op steekproefsgewijs op de vermeldde transacties en factuurvereisten. Ook inventariseer ik de processen voor de verwerking van btw-transacties, zoals bevoegdheden van medewerkers voor de invoer van data in uw ERP-systeem. Tot slot controleer ik ook uw btw-codes aansluiten bij de transactiestromen van uw bedrijf.

BTW compliance

Elk Europees land heeft zijn eigen specifieke regels en vereisten op het gebied van BTW compliance. Om te voldoen aan land-speciefieke eisen is diepgaande kennis en speciale expertise nodig. Bij VAT Care beschikken we over zowel deze kennis als landspecifieke ervaring. Ik kan uw bedrijf assisteren met het controleren, voorbereiden en het indienen van de vereisten BTW compliance aangiften. Ook kan ik uw bedrijf helpen met het indienen van de specifieke BTW teruggaaf verzoek in de verschillende Europese landen.
btw boekenonderzoek

btw boekenonderzoek

Een BTW boekenonderzoek door de Belastingdienst legt beslag op de tijd van uw bedrijf. Tevens wil de Belastingdienst tijdens zo’n onderzoek bij aantal zaken dieper in duiken en zullen er veel vragen uitkomen. Ik heb veel ervaring opgedaan bij het assisteren van een BTW boekenonderzoek bij verschillende bedrijven en kan hierdoor een goede inschatting geven van de te verwachten onderzoekspunten, de aandachtspunten en regels tijdens zo’n onderzoek.

AFSPRAAK MAKEN?

Mijn naam is Winnie Fung. VAT Care BV is opgericht in 2012 met de focus op Indirect Tax Solutions. Ik heb inmiddels meer dan 15 jaar ervaring bij de Big Four en andere multinationals. Voor een aantal Europese landen heb ik BTW-kennis opgedaan en daarnaast heb ik ervaring met BTW/GST in Azië.

Ik help u graag om uw BTW processen te optimaliseren, te controleren of in een andere rol fiscale management taken van u over te nemen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Your business, we care

Snel naar

MIJN GEGEVENS

Krommeniestraat 2B
1013 XL Amsterdam

winnie@vatcare.nl

+31 (0)6 48 20 36 02

© VATCARE B.V. 2022 | Privacyverklaring | Webdesign door wjwebdesign.nl